Prečo sa blondínky tešia na Veľkú noc?

19. apríla 2011, anaJ, Nezaradené

Do veľkonočnej „šibačky“ nám síce ostáva ešte zopár dní, ale zdá sa, že nám už začalo „šibať“ v predstihu. Aspoň posledné dni, či hodiny, nášho politického života tomu nasvedčujú. „Srandy kopec“ bolo v dnešnej politike a tak rozmýšľam, či by aj tento blog nemal byť v tom istom duchu. Po krátkom zamyslení sa, som však dospela k záveru, že nie. Zvlášť, keď som zobrala do úvahy fakt, že svet okolo nás je čím ďalej, tým viac „na porážku“. A tak pokračujúc vo svojich úvahách som sa rozhodla pre miernu „protiporážkovú“ profylaxiu v podobe humoru. Hádam nás to nezabije. Ale veď uvidíme 🙂 

 

Otec volá synovi:
– Synu, s mamou sme sa rozhodli, že sa po štyridsiatich rokoch manželstva rozvedieme. Už to nemá zmysel. Prosím ťa, vysvetli to aj svojej sestre. Ja to nedokážem!
Syn okamžite volá sestre a nasleduje bojová porada. O hodinu volá späť otcovi.
– Otec, prosím ťa, zatiaľ nič nepodnikajte. Prídeme aj so sestrou na Veľkú noc! Porozprávame sa.
Otec zloží telefón a hovorí manželke.
– Tak deti predsa len prídu na Veľkú noc. Čo si vymyslíme na Vianoce?

 

 

Pán Novák vidí suseda, ktorý sa vracia z veľkonočnej šibačky, ako stojí pri dverách svojho bytu a tichúčko na ne škrabká.
– Pán sused, čo to robíte? – spytuje sa ho pán Novák.
– Pst! Žena si bude myslieť, že je to náš pes a pustí ma dnu…

 

 

 

Jáj  … a aby som nezabudla … prečo sa blondínky tešia na Veľkú noc? Lebo vtedy nešibe len im.

 

 Dúfam, že ma v tom nenecháte samú a že prispejete aj vy nejakým vtipom 🙂 A kebyže nemáte čo robiť, tak sa nechajte inšpirovať nasledujúcim obrázkom. Vrelo odporúčam manželkám, ako sa zbaviť manžela, keď vám frfle do veľkonočného upratovania a pečenia. 

Volker Kraft navešal na tento strom presne 9 200 veľkonočných vajíčok. V záhrade manželov Kraftovcov má tento zvyk už 40-ročnú tradíciu.

🙂

Malá rada tesne pred záverom: chcete sa pohádať s manželom? Pošlite mu SMS-ku s textom: „Milujem ťa.“ A po chvíli druhú s textom: „Prepáč, pomýlila som si číslo.“

A je tu záver a myšlienka dňa: ak žena nezíska toho, koho miluje, beda tomu, koho dostane.