Založ si blog

Nečudujme sa, že melú z posledného, veď ROKY mlátili len prázdnu slamu . . .

Dnes v bolo v Modrom siatri na Somarskom vrsku mimoriadne rusno. Dvojnasobny predseda Mysiak vyhlasil za predsedu Modrych mladeznikov 33 rocneho mladeznika Marka Petrovica. Ked sme mu blahozelali, posobil dolezite, hned bolo jasne, ze ten uz nikdy nepojde robit revoluciu, ani ho strana neposle na mierove misie. Podaval nam rad za radom ruku, ktora bola vlhla a studena, ako oplodnena belica. Bola to aj akasi rozlucka s nami, ktorym sa neusla ziadna traficka. Ked si splnil povinnost, siel si sadnut za stol vela Mysiaka. Z druhej strany zdobil dvojnasobneho predsedu Ucitel, dnes bol unaveny, mikalo mu okom a ustami, triasli sa mu ruky. Asi preto sa ujal slova Mysiak. Vykrocil ku kecpultu, postavil sa na hokerlik a spokojnym pohladom odmenil posluchacov:
 
    – Vazeni priatelia pravicovi demokrati, casy su tazke, tazsie ako pred rokom a pol, alebo pri predposlednych volbach. Obcania pochopili, ze im nikto nemoze dat tolko, kolko sme im my schopni slubit. Blizia sa volby a kazdy hlas bude vzacny ako stipka safranu. Mnohi si myslia, ze sme uz vsetky triky vycerpali, nastastie mame genia, nasho Ucitela, ktory vzdy v pravu chvilu pride s dobrym napadom, iba dnes neprisiel, dnes sme ho sem doniesli, zubozeneho, zniceneho z boja. Bojoval za svoju pravdu v presile s Pesiakmi Nepriatela a opat vyhral, tak ako je zvyknuty vyhravat cely zivot.
 
Mysiak prerusil prejav a nabadal publikum, aby Ucitelovi zatlieskalo. Ucitel sedel apaticky a pozeral prazdnym pohladom kdesi do dialky. Marek Petrovic mu prikladal na celo mokre obklady.
 
    – Nas Ucitel si vzal v poslednej dobe na plecia tazke bremeno, asi tazsie, ako je schopny uniest … pri kazdodennych strannickych povinnostiach ho kvaria aj sukromne. V zahrade pri zazimovani si vsimol podozrive pohyby. Poslali sme mu tam pyrotechnikov a odbornikov na vybusnu municiu a on sam vyzbrojeny dalekohladom, bajonetom a detektorom kovov prehladal pozemok, az pri plote nasiel stale sa navrsujuci kopcek … nastastie sa z toho vyklul iba krtko. Opatrnosti nie je nikdy nazvys … kym bol este pri zmysloch, stihol pripravit pre Uniu sociopatov bilboard, s ktorym pojdeme do volieb:

 
http://i.imgur.com/2LIE2.jpg
 
    – Bliziacimi volbami sme zaznamenali niekolko inych incidentov. Nas druhy Pokladnik Cukej, ktoremu tiez v jednom kuse cuka, dostal postou podozrivy balik. Ked sme zavolali expertov na vybusniny, zistili, ze v baliku nie je nacasovana bomba, ale cukyna velka ako sendvic. Takto tazko skusana je nasa strana, kazdy den prinasa nove nebezpecenstva a nove vyzvy … najhorsie je to, ze strana nema peniaze. Boli navrhy, aby sme si vzali pozicku, ale tu treba splatit … ani neviem, kto by nam bol este ochotny pozicat. Preto som pripravil plan. Este sa idem poradit s prvym Pokladnikom, ci nema nejaky alternativny navrh a po kratkej prestavke vas s nim oboznamim a nasledne aj s ulohami, ktorymi vas poverim. Bude to pre vas cest sluzit dobrej veci, sluzit Unii sociopatov!
 
Dvojnasobny predseda Mysiak sa vybral s predsedom Modrych mladeznikov Petrovicom za plentu, kde na nich cakal Pokladnik Gabo Okmas v skraboske, z ktorej civelo mrtve oko. Ucitel zostal sediet za stolom, nevnimajuc okolite dianie. My sme vysli von na cerstvy vzduch, niektori obdivovali vyhlad na Dunaj, Petrzalku, niektori fajcili a upijali si z ploskaciek. Po chvili vysiel von predseda Petrovic s Ucitelom na chrbte, kracal s nim k podstavcu, kde je umiestnena gula z dela, ktoru tu nechalo napoleonske vojsko. Posadil Ucitela na gulu, chvilu pockal ci nespadne a zavolal nas vsetkych dnu. Mysiak na nas uz cakal za kecpultom.

     – Drahi demokrati, niekedy je lepsie dvakrat merat, ako raz strihat. Trpezlivost ruze prinasa, viac hlav, viac rozumu. Prave mi nas hlavny Pokladnik Okmas oznamil nemilu novinu, strannicka kasa je uz dnes v minuse. Brat sa da sice este stale, ale uz nam pozera na prsty kdekto. Aj ked mensia cast obcanov, nasich sympatizantov by nedbala, keby sme pokracovali v starych praktikach, ale musime mysliet na buducnost vasich deti. Chceme zohnat peniaze tam, kde by to nikoho nebolelo. A tie peniaze lezia takpovediac pred nasimi ocami. Mozno ste si vsimli, ze v mnohych rozvinutych demokraciach je eutanazia povolena. O eutanaziu neziadaju iba stari a chori ludia. V nasej spolocnosti je kopa mladych ludi bez vychodiska, nestastnych, ktorych uz nebavi svet. Mame ich my presviedcat, aby zili dalej, mame ich znasilnovat? Preto som sa so svojim prvym Pokladnikom a mojimi najblizsimi spolupracovnikmi rozhodol, ze je na vas, aby sme ziskali co najviac mladych, zdravych ludi, ktori by vyplnili dotaznik, ze v pripade eutanazie su ochotni svoje organy venovat Unii sociopatov. Kde tychto ludi ziskat? No predsa vo fitness centrach, na plavarnach, v skolach, na uliciach, v ich pribytkoch. Clen nasej mladeznickej organizacie demokrat Hromadka sa v tejto praci vyzna. Toho posleme zatial ako jedineho do terenu, o tyzden sa tu opat stretneme a uvidime, kolko vyplnenych dotaznikov nam nas priatel Bolebruch prinesie.
 
V tom sa vsetky oci upreli smerom k miestu, kde predchvilou sedel pan Hromadka. Hromadka zmizol. Na jeho stolicke sedel Ucitel s mokrym uterakom na hlave, ktoremu sa do tvare zacala vracat farba a usmev …

 

Podpíšte petíciu EÚ za základný nepodmienený príjem ako ľudské právo

12.01.2014

V členských štátoch EÚ prebieha zbieranie podpisov pre podporu občianskej iniciatívy za nepodmienený základný príjem. Termín ukončenia je 14.01.2014, čo je presne rok od jej úvodnej registrácie. Cieľom tejto iniciatívy je poskytnúť každej osobe v EÚ príjem na úrovni 60% priemerného čistého príjmu v Únii. Tým by boli zabezpečené základné materiálne potreby a [...]

Prečo vznikajú vtipy o policajtoch? V Nitre na základe osobných skúseností

05.03.2013

V posledných mesiacoch ma šťastena nemá veľmi v láske a tak v duchu tohto mi robí samé prieky, ako toť nedávno, v podobe dvoch pokút za parkovanie. Dostať pokutu za parkovanie nie je príjemná a už vôbec nie lacná záležitosť. Taxy sú rôzne, kto ich určuje netuším, ale jedno tuším, že s pokutami za parkovanie to v tomto štáte nebude celkom košér. Nechcem špekulovať [...]

Iba tak, veselo na rozlúčku

15.09.2012

Tak a je to tu! Mediátorka zo mňa asi sotva bude, lebo hneď môj prvý pokus, tu na Pravde, skončil ako na tomto obrázku: Tak mi treba! Keby som skôr poznala príslovie, že „Lepšie je padnúť do mora, ako medzi ľudí.“ (Čínske príslovie), to by som si dala pozor. Ale teraz, čo už? Po vojne je každý generál! Aj ja! Poviem vám, že taký pád dosť bolí a ja druhý, pre [...]

Martina Šimkovičová

Šimkovičová: Zákon o STaR je hotový, je plne v súlade s európskou legislatívou

16.04.2024 13:02

K pôvodnému návrhu zákona prišlo v rámci medzirezortného pripomienkového konania 327 pripomienok, z toho 42 hromadných.

Peter Pellegrini

Poslanci opäť zasadnú do lavíc. Na úvod schôdze zložia sľub náhradníci za Pellegriniho a Moška

16.04.2024 12:52

Pellegrinimu zanikol mandát poslanca po zvolení za prezidenta.

Tomáš Taraba

Taraba sa dohodol s KDH na zmene zákona, ktorý bude riešiť odstrel medveďa

16.04.2024 12:22

Legislatívny návrh je podľa ministra do veľkej časti stotožnený s tým, ako chcelo situáciu riešiť MŽP.

SR ÚV MZVEZ Fico Blanár rokovanie kontrola TK BAX

Fico odmietol nový migračný pakt EÚ, opatrenia označil za diktát

16.04.2024 11:59, aktualizované: 12:45

Toto nie je tá solidarita, o ktorej sme hovorili, povedal predseda vlády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 390829x
Priemerná čítanosť článkov: 5076x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy